Obiady w ZS nr 5 MS
Zasady funkcjonowania stołówki szkolnej
1. Opłaty za stołowanie należy dokonywać przelewem najpóźniej na 3 dni przed rozpoczęciem nowego miesiąca.
2. W przypadku braku wpłaty na pierwszy dzień stołowania posiłki nie będą wydawane.
3. Nieobecność dziecka na obiedzie należy zgłosić do godziny 800 rano danego dnia telefonicznie nr (52) 343 66 67 wew. 217.
4. Rozliczenie zgłoszonych odpisów nastąpi z odpłatności za następny miesiąc. Niezgłoszona nieobecność do godziny 800 rano nie podlega zwrotowi opłaty.
5. Prosimy o wypełnienie Deklaracji korzystania z posiłków w stołówce szkolnej - format PDF (160 kb) / DOCX (23 kb) / DOC (46 kb) i jej dostarczenie do pokoju nr 5 lub wysłanie na adres e-mail: intendent@liceumxv.edu.pl
6.Zapłatę za abonament należy dokonać przelewem na konto:
50 1240 6452 1111 0010 7469 5459
podając w tytule: za jaki posiłek (śniadanie, obiad), za jaki miesiąc, imię i nazwisko dziecka oraz klasę
7. Wykaz dni wydawania posiłków w danym miesiącu wraz z wynikającą kwotą będzie wywieszany na tablicy w stołówce oraz na stronie internetowej szkoły: www.liceumxv.edu.pl
Odpłatność za posiłki za okres
od 2023-03-01 do 2023-03-31
Płatności prosimy regulować w dniach od 2023-02-27 do 2023-03-03
Drodzy rodzice Opłaty za obiady za miesiąc marzec 2023 proszę wpłacać od 27.02.2023. Pozdrawiam
- Obiady uczniowie: 23 dni x 5,00 zł = 115,00 zł
- Obiady nauczyciele: 23 dni x 6,50 zł = 149,50 zł
- Śniadania SMS: 23 dni x 8,50 zł = 195,50 zł
- Obiady SMS: 23 dni x 7,50 zł = 172,50 zł
Poniedziałek 13,03.2023 | Alergeny: 1, 7, 9 |
Zupa kalafiorowa na wywarze mięsno-jarzynowym Chińszczyzna -kurczak ,pieczarka papryka ,kukurydza Ryż paraboliczny na parze ,woda z cytryną |
Wtorek 14.03.2023 | Alergeny: 1,3, 7, 9 |
Zupa krem z marchwi na wywarze mięsno-jarzynowym Kotlet mielony smażony na patelni Surówka z kapusty białej ,kukurydzy ,kopru świeżego z jogurtem -Coleslav ziemniaki z zieleniną ,woda z sokiem |
Środa 15.03.2023 | Alergeny: 1,3 ,7, 9 |
Zupa selerowa na wywarze mięsno-jarzynowym Schab smażony duszony w sosie własnym Buraczki gotowane tarte Kasza burgul na parze z zieleniną ,kompot owocowy |
Czwartek 16.03.2023 | Alergeny: 1,7, 9 |
Zupa rosół z makaronem nitki na wywarze mięsno-jarzynowym Dewolaile z masłem i pietruszką Bukiet królewski -brokuł ,kalafior ,marchew na parze ziemniaki z zieleniną Kompot owocowy |
Piątek 17.03.2023 | Alergeny: 1, 3, 7, 9 |
Zupa pieczarkowa z makaronem na wywarze mięsno-jarzynowym Filet z morszczuka panierowany Warzywa w paski w sosie greckim ziemniaki z zieleniną, woda z cytryną |
Poniedziałek 13.03.2023 | Alergeny: 1,3,7, 9 |
Zupa ziemniaczano-porowa na wywarze mięsno-jarzynowym Spaghetti w sosie bolońskim z serem mozzarella Surówka z kapusty czerwonej i jabłka z jogurtem 7dejs ,woda z cytryną |
Wtorek 14.03.2023 | Alergeny: 1, 7, 9 |
Zupa owocowa z wiśni z makaronem Kotlet schabowy panierowany z sosem czosnkowym Bukiet królewski na parze ziemniaki z zieleniną ,baton energi , woda z sokiem |
Środa.15.03.2023 | Alergeny: 1,3,7, 9 |
Zupa krem z brokuł na wywarze mięsno-jarzynowym Placki ziemniaczane Gulasz węgierski z warzywami z jogurtem greckim Banan, kompot owocowy |
Czwartek 16.03..2023 | Alergeny: 1,3, 7, 9 |
Zupa rosół makaronem nitki na wywarze mięsno -jarzynowym Kotlet z kurczaka panierowany Surówka z kapusty pekińskiej, marchwi i papryki Ziemniaki z zieleniną ,kompot owocowy,ciastko owsiane |
Piątek17.03.2023 | Alergeny: 1, 3,7, 9 |
Zupa krupnik na wywarze mięsno -jarzynowym Filet z dorsza zapiekany z serem Surówka z kiszonej kapusty i marchwi i jabłka ziemniaki z zieleniną ,woda z cytryną , soczek mix |
SEKRETARIAT SZKOLNY
e-mail: liceum@liceumxv.edu.pl
GABINET PROFILAKTYKI ZDROWOTNEJ
I POMOCY PRZEDLEKARSKIEJ
mgr Barbara Mellin
INSPEKTOR DS. BHP
mgr Dorota Gawronek
ODWIEDŹ NAS
PEDAGOG
mgr Karolina Kowalska
e-mail: pedagog@liceumxv.edu.pl
OBIEKTY SPORTOWE
PSYCHOLOG SPORTU
mgr Marta Krakowiak
e-mail: psychologsportu@liceumxv.edu.pl
INFORMACJE FORMALNE
Deklaracja dostępności
Polityka plików "cookies"
STATYSTYKI