Obiady w ZS nr 5 MS
Zasady funkcjonowania stołówki szkolnej
1. Opłaty za stołowanie należy dokonywać przelewem najpóźniej na 3 dni przed rozpoczęciem nowego miesiąca.
2. W przypadku braku wpłaty na pierwszy dzień stołowania posiłki nie będą wydawane.
3. Nieobecność dziecka na obiedzie należy zgłosić między godz. 800 a 830 rano danego dnia telefonicznie nr (52) 343 66 67 wew. 217.
4. Rozliczenie zgłoszonych odpisów nastąpi z odpłatności za następny miesiąc. Niezgłoszona nieobecność do godziny 830 rano nie podlega zwrotowi opłaty.
5. Prosimy o wypełnienie Deklaracji korzystania z posiłków w stołówce szkolnej - format PDF (453 KB) / DOCX (25,9 KB) / DOC (41,5 KB) i jej dostarczenie do pani intendent na stołówkę lub wysłanie na adres e-mail: intendent@liceumxv.edu.pl
6.Zapłatę za abonament należy dokonać przelewem na konto:
50 1240 6452 1111 0010 7469 5459
podając w tytule: za jaki posiłek (śniadanie, obiad), za jaki miesiąc, imię i nazwisko dziecka oraz klasę
7. Wykaz dni wydawania posiłków w danym miesiącu wraz z wynikającą kwotą będzie wywieszany na tablicy w stołówce oraz na stronie internetowej szkoły: www.liceumxv.edu.pl
Odpłatność za posiłki za okres
od 2024-04-03 do 2024-04-30
Płatności prosimy regulować w dniach od 2024-03-28 do 2024-04-02
Drodzy rodzice proszę wpłacać w terminie za posiłki. Dziękuję .pozdrawiam
- Obiady uczniowie: 20 dni x 5,00 zł = 100,00 zł
- Obiady nauczyciele: 20 dni x 6,50 zł = 130,00 zł
- Śniadania SMS: 20 dni x 8,50 zł = 170,00 zł
- Obiady SMS: 20 dni x 7,50 zł = 150,00 zł
Poniedziałek 25.03.2024 | Alergeny: 1, 7, 9 |
Zupa krem z kalafiora na wywarze mięsno-jarzynowym Makaron świdry gotowany z truskawką posypany twarogiem ,Woda z cytryną |
Wtorek 26.03.2024 | Alergeny: 1,3, 7, 9 |
Zupa rosół z makaronem nitki na wywarze mięsno -jarzynowym Kotlet pożarski z kurczaka panierowany Surówka tradycyjna - kapusta biała ,marchew ,kukurydza konserwowa Ziemniaki z zieleniną ,kompot owocowy |
Środa 27.03.2024 | Alergeny: 1,3,7, 9 |
Zupa żurek z kiełbasą białą i jajkiem na wywarze mięsno-jarzynowym Karkówka pieczona duszona w sosie własnym Buraczki gotowane tarte ziemniaki z zieleniną ,kompot owocowy |
Czwartek 28.03.2024 | Alergeny: 1,3,7, 9 |
PRZERWA ŚWIĄTECZNA |
Piątek 29.03.2024 | Alergeny: 1, 3, 7, 9 |
PRZERWA ŚWIĄTECZNA |
Poniedziałek 25.03.2024 | Alergeny: 1,,7, 9 |
Zupa krem z marchwi na wywarze mięsno-jarzynowym Kotlet schabowy panierowany Sałata kodowa w sosie śmietankowo-jogurtowym Ziemniaki z zieleniną ,banan ,woda z cytryną |
Wtorek 26.03.2024 | Alergeny: 1, ,7, 9 |
Zupa rosół z makaronem nitki na wywarze mięsno-jarzynowym Filet z kurczaka soute w ziołach Warzywa na patelnie Ryż paraboliczny z curry na parze baton witaminowy ,kompot owocowy |
Środa 27.03..2024 | Alergeny: 1,3,7, 9 |
Zupa żurek z kiełbasą białą i jajkiem na wywarze mięsno-jarzynowym Polędwiczki wieprzowe w sosie prowansalskim Surówka z czerwonej kapusty i jabłka ziemniaki z zieleniną ,kompot owocowy ,soczek owocowy Gulasz wieprzowo -wołowy Kasza gryczana brąz na parze Buraczki gotowane tarte Kompot owocowy ,ciastko owsiane Bukiet europejski - kalafior ,marchew ,brokuł na parze Ziemniaki z zieleniną, śliwka duża x 2 ,kompot owocowy |
Czwartek 28.03.2024 | Alergeny: 1, ,7, 9 |
PRZERWA ŚWIĄTECZNA |
Piątek 29.03.2024 | Alergeny: 1,3 ,7, 9 |
PRZERWA ŚWIĄTECZNA |
SEKRETARIAT SZKOLNY
e-mail: liceum@liceumxv.edu.pl
GABINET PROFILAKTYKI ZDROWOTNEJ
I POMOCY PRZEDLEKARSKIEJ
INSPEKTOR DS. BHP
mgr Dorota Gawronek
ODWIEDŹ NAS
PEDAGOG
mgr Karolina Kowalska
e-mail: pedagog@liceumxv.edu.pl
OBIEKTY SPORTOWE
PSYCHOLOG SPORTU
mgr Marta Krakowiak
INFORMACJE FORMALNE
Deklaracja dostępności
Polityka plików "cookies"
Jesteś uczniem/uczennicą klasy 8 szkoły podstawowej?
Szukasz dla siebie szkoły?
Odwiedź naszą stronę rekrutacji i sprawdź jaką ofertę mamy dla Ciebie!